Hei!

Olen Sisällöntuotanto Nasevan taustalla häärivä yrittäjä, Noora. Perustin yritykseni Kesäyrittäjä -kampanjan innostamana kesällä 2018.

Opiskelen tällä hetkellä kasvatuspsykologiaa Oulun yliopistossa. Muita opintojani ovat ravitsemustiede, terveystieto ja kasvatustiede. Aikani käytän yritystoiminnan lisäksi opintoihini, ainejärjestötoimintaan ja muihin vapaa-ajan aktiviteetteihin. Kiinnostuksen kohteitani ovat ihmisen toiminta ja siihen vaikuttavat tekijät. Lisäksi innostukseni terveyttä, hyvinvointia, luonnonkosmetiikkaa ja ravitsemuskäyttäytymistä kohtaan saa silmäni suurenemaan ja suuni vaahtoamaan lähes loppumattomasta puheesta. Olen myös vankkumaton eläinten ja suklaan ystävä.

Miksi sitten päätin perustaa kesäyrityksen? Uteliaan ja helposti innostuvan luonteeni vuoksi olen monessa mukana, sillä saan inspiraatiota uusista haasteista ja erilaisten asioiden kokeilemisesta. Ilman heittäytymistä uuteen, en luultavasti olisi tässä kertomassa omasta yrityksestäni! Halusin myös kokeilla mahdollisuutta työllistää itseni kevytyrittäjyyden kautta, hyödyntämällä osaamistani ja kiinnostustani viestintään.

Aurinkoa päivääsi toivoen,

Noora