Sisällöntuotanto Naseva on oululainen yhden naisen yritys, joka sai alkunsa kutkuttavasta ideasta ja lopulta heittäytymisestä mukaan vuoden 2018 Kesäyrittäjä -kampanjaan. Käsissäni syntyvät blogitekstit, nettisivujen sisällöt, uutiskirjeet, tiedotteet, tuotearviot, tapahtumakuvaukset ja -arviot sekä somepäivitykset yrityksesi tarpeisiin. Hoidan puolestasi myös sähköisen asiakaspalvelun chatissa, somessa ja sähköpostitse. Oikolukupalveluitani voivat hyödyntää myös yksityiset asiakkaani, sillä tarkastan esseet sekä opinnäytetyöt ja annan vinkkejä kielen sujuvoittamiseen.

Idea yritykseeni syntyi oman kokemukseni kautta. Kirjoitan ja luen paljon opintoihini liittyen ja törmään usein samanlaisena toistuviin ongelmiin. Sisältö ei tavoita lukijaa tai on hankalasti kirjoitettu, jolloin käteen jää enemmän kysymyksiä kuin vastauksia. Olemme niin arjessa kuin työssäkin yhä kiireisempiä, jonka vuoksi kysymykset kuormittavat sekä kirjoittajaa että lukijaa. Sisällön selkeämmällä rakentamisella saavutetaan paremmin toimiva ratkaisu ja vapautetaan molempien aikaa keskittyä oleelliseen!

Kun teksti on rakennettu selkeästi, persoonallisesti ja kohderyhmä mielessä pitäen, viet viestisi osuvammin perille. Sisältöön kannattaa panostaa ja käyttää aikaa, sillä näin et jätä jälkeesi epäselvyyksiä, turhautumista tai väärinymmärryksiä. Yritykseni tavoitteena on vapauttaa aikaasi sisällöntuotantoon ja viestintään liittyvistä tehtävistä sekä tuottaa ulkopuolisen silmin oivalluksia sisällön rakentamisesta ja selkeyttämisestä.

Olipa tarpeesi viestinnän suhteen mikä tahansa, ota yhteyttä niin luomme sisällöstä yhdessä nasevaa!

sisallontuotanto.naseva(at)gmail.com
Facebook